ferie i Danmark rejse jeg vil med

Ferie i Danmark – Hvor skal du tage hen?

Et af de mest populære steder at holde ferie i Danmark er København, men der er så mange skjulte skatte, der er lige så vidunderlige eller mystiske.

København er hjemsted for nogle af Danmarks mest besøgte turistattraktioner og har den største Lego-model i verden. Selvom det er Danmarks næstmest besøgte turistattraktion efter selve København, er der også meget mere at udforske i hele landet. 

[ux_products show_quick_view=”0″ equalize_box=”true” orderby=”rand”]

Øerne du skal besøge når du holder ferie i Danmark

Lige over øen Fyn er en stor del af det virkelige Danmark, og det er en virkelig smuk ø. Øerne Sjælland, hvor København ligger, har også nogle af Danmarks mest berømte vikingesteder, såsom Vikingemuseet og Det Kongelige Slot. Selvom der er mange ting at lave i Danmark, kan du besøge dette lille skandinaviske land gratis selv på et lille budget.

På trods af prisen på nogle af Københavns seværdigheder og aktiviteter, skal du være opmærksom på, at nogle af de gratis ting, du ser og gør, kan spare dig for penge når du tager på ferie i Danmark.

Turistvisa med ferie i Danmark

Turister, der besøger Danmark, kan rejse gratis til andre Schengen-lande – uden visum – uden yderligere gebyrer. Destinationer uden for Danmark, herunder Færøerne og Grønland, kan besøges i transit gennem Danmark.

[ux_products show_quick_view=”0″ equalize_box=”true” orderby=”rand”]

Hamlet i Danmark og Dyr i Zoologisk have

Dette imponerende slot var den virkelige inspiration for Helsingør i Shakespeares Hamlet og er stadig en populær attraktion i Danmark år efter år. Med sin overflod af fauna og smukke flora er Zoologisk have sandsynligvis en af de mest populære destinationer i Danmark og et af de bedste steder at holde ferie i Danmark.

Dette er utvivlsomt det bedste sted at tage et billede – en perfekt ferie og et godt sted for både familie og venner.

Flere spændene steder at besøge når du er på ferie i Danmark

Gilleleje er et af de mange steder, du kan besøge i Danmark om sommeren, hvis du vil tilbringe en dag med turisme. Hvad der adskiller det fra så mange andre museer er, at det ligger i en lille landsby, hvor du kan tage en rundtur i Danmarks maritime historie. Det er let og værd at besøge nabolandet København og nyde den smukke natur og en fantastisk udsigt fra Københavns centrum samt god mad og underholdning.

Tivoli Vauxhall dateres tilbage til sommeren 1843, da den tog sit navn og har været populær lige siden at besøge når man tager på ferie i Danmark, da folkemængder af Stockholm-turister nyder de hurtige forlystelser og sjove attraktioner.

[ux_products show_quick_view=”0″ equalize_box=”true” orderby=”rand”]

Møns klint og Trekroner

Udsigten fra Møns Klint er fantastisk, og hvis du vil vide mere om geologien i dette område og Danmark generelt, skal du besøge Geocenteret i Møns klint. Besøg Bangsbo Museum, som er et fantastisk sted at lære om Danmarks historie og historien om verdens ældste by, København.

Kunstelskere kan udforske Hirschsprung Collection, en af ​​de største samlinger af kunst fra det 19. og 20. århundrede i Danmark. Det er den største samling af moderne kunst i verden med mere end 1.000 malerier, skulpturer, tegninger og udskrifter. Hvis du undrer dig over, hvad du skal se i Danmark, kan du se fiskere rense linjerne i en panoramisk fiskerby og dem er der mange af når du holder ferie i Danmark..

Trekroner er en oase i København, hvis du holder ferie i Danmark, der giver dig en ekstra oplevelse og er beskyttet under dit ophold i København. Hvis du besøger København i sommermånederne, hvilket ville være ideelt, kan du besøge Brygge Havn og bade. Tivoli, især hvis du rejser med familien, skal være øverst på din liste over seværdigheder og attraktioner i Danmark.

Det er en af ​​Danmarks største turistattraktioner, og mere end 250.000 mennesker kommer her hvert år for at beundre denne fantastiske naturlige oplevelse. Mange mennesker besøger Helsingør fra København, da det kun er en kort køretur fra Københavns centrum i det nordlige Danmark.

De to lande er endnu tættere end Helsedor, og rejsende fra hele verden kommer her, uanset om de besøger Malmø eller København. Hvis du besøger andre steder på din rejse til Danmark, ridser du måske i hovedet, men der er mange andre gode steder at vælge imellem, såsom Gilleleje, Gullfjord og Tivoli Vauxhall.

[ux_products show_quick_view=”0″ equalize_box=”true” orderby=”rand”]

Øen Bornholm og kunst

Øen Bornholm har en arkitektonisk storslået, allround middelalderkirke, og så er der selvfølgelig København med Den Lille Havfrue, som i sig selv er lidt af en turistattraktion. Louisiana Museum of Modern Art, der ligger nord for København, er det største museum for moderne kunst i verden og værd at besøge når du holder ferie i Danmark. Inden for museet er der en række tematiske områder, såsom kunstmuseet, naturhistorisk museum og museet for samtidskunst.

Rejsende rejser ofte gennem denne by for at besøge København eller Århus, men den har mange ting at tilbyde sig selv, såsom en veludstyret zoologisk have og en række museer.

Byen har den fordel, at det er hjemsted for den kongelige familie Amalienborg Slot, hvor den ligger. Dette gør det til et af byens mest populære turistmål og overses ofte af rejsende i både København og Aarhus.

[ux_products show_quick_view=”0″ equalize_box=”true” orderby=”rand”]

Shopping i Danmark

Der er selvfølgelig også en masse shopping i hele Danmark, du kan se en kæmpe oversigt herunder.

Oversigt over de bedste steder at shoppe i Danmark

Du kan også se vores shop og se alle de vilde oplevelser og steder at tage på ferie i Danmark.

[ux_products show_quick_view=”0″ equalize_box=”true” orderby=”rand”]
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *